Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:324629
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

2. Systems Logistics ir noliktavu un loģistikas kompānija Rīgas Brīvostā. Systems uzņēmumu grupā ietilpst šādi uzņēmumi: "Systems Logistics", "Systems Recycling", "Systems Terminal', "Systems EKO".
Termināls nodrošina pārkraušanas, noliktavas uzglabāšanas, muitas tranzīta un cita veida ostas servisa pakalpojumus. Termināla pakalpojumi: Pilnu / tukšu konteineru uzglabāšanu un pārkraušanu, konteineru pārkraušana „Cross-dock” operācijas (krava no viena transporta veida tiek pārcelta uz otru transporta veidu), Tank - konteineru apkalpošanu, konteineru remontu, bīstamo kravu uzglabāšanu, jaunu vai lietotu automašīnu un citas tehnikas uzglabāšanu, izkraušanu vai iekraušanu.
Muitošanas nodaļa piedāvā muitas procedūru noformēšanai nepieciešamo dokumentu sagatavošanu, kravas sanitārās robežinspekcijas un FITO sanitārās kontroles dokumentu kārtošanu un kravu uzrādīšanu kontrolei, konsultācijas muitas nodokļu un tarifu jautājumos, kravas vērtības apdrošināšanas, konvojēšanas servisa nodrošināšanu, kravu svēršanu, apskati, skaitīšanu u.c. pakalpojumus saskaņā ar klienta pieteikumu un muitas prasībām.
Noliktavas pakalpojumi- kravu ilglaicīgu un īslaicīgu uzglabāšanu apsildāmās un parastās noliktavās, akcīzes, speciālo un negabarīta kravu, konteineru uzglabāšanu, pārkraušanu, kravas un vesela konteineru svēršanu, kravas nostiprināšanu konteineros (vieglās automašīnas u.c. tehnika), marķēšanu, kravas satura pārpakošanu pēc klienta instrukcijām, fasēšanu, aplīmēšana ar saņēmēja/nosūtītāja uzlīmēm vai akcīzes markām, u.c.
Dzelzceļa transports nodrošina kravu transportēšanu un tranzītu pa dzelzceļu starp Latviju un NVS valstīm, tarifa līgumattiecības ar A/S “Latvijas Dzelzceļš”, kurš ir vienīgais dzelzceļa operators valstī, kravu piegādei uz un no Baltkrieviju, Krieviju, Ukrainu, Kazahstānu un Uzbekistānu, dzelzceļa pārvadājumiem nepieciešamo dokumentu noformēšanu LDZ un muitas iestādēs.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация