Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:988007
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.01.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Turpinot apskati, jāpārbauda augstsprieguma vadu pievienojumu svecēm, sadalītāja un aizdedzes spoli. Vadu uzgaļiem blīvi jāieguļas sadalītāja ligzdās. Ja ir silts vadu pievienojums, vadu uzgaļi neguļ blīvi ligzdās un rodas papildu dzirksteļsprauga. Šīs elektriskās dzirksteles ietekmē apdeg un oksidējas vadu savienojumu saskares virsmas. Jāievēro arī, ka papildus dzirksteļspraugas dēļ ķēdē palielinās augstspriegums, kas var caursist aizdedzes spoles un kondensatora izolāciju.
Ar roku pārbauda pārtraucēja- sadalītāja nostiprinājumu pie dzinēja bloka. Ja pārtraucēju- sadalītāju var pagriezt ligzdā, jāsecina, ka tā nostiprinājums nav pietiekams, un iespējams, ka ir izmainījies aizdedzes apsteidzes leņķis.
Dzinēju var viegli iedarbināt, ja starp sveces elektrodiem pārlec spēcīga dzirkstele un aizdedzes apsteidzes leņķa regulējums ir pareizs. Ja dzinēju iedarbina, griežot kloķvārpstu ar iedarbināšanas kloķi un aizdedze ir pārāk agra, kloķvārpsta pie pirmajiem darba maisījuma uzliesmojumiem var pagriezties pretējā virzienā un kloķis var ievainot roku. Ja aizdedze ir pārāk vēla, dzinēju ir grūti iedarbināt.
Pārbaudot aizdedzes sistēmas darbību, jānovēro arī iesildīta dzinēja darbība, automobilim nepārvietojoties. Visiem dzinēja cilindriem jādarbojas bez pārtraukuma. Ja ir pārtraukumi atsevišķu cilindru darbībā vai arī ja nestrādā kāds cilindrs, dzirdams nevienmērīgs izplūdes troksnis un dzinējs svārstās balstos.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1116666
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация