Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Paulu Koelju "Hipijs"
Размер файла:
20 KB
Идентификатор:

145617

 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

4) Viena no grāmatā risinātajām problēmām ir sevis meklēšana un iepazīšana. Tā visvairāk atspoguļojas nīderlandietē Karlā, jo viņa bija tā, kas piedāvāja Paulum doties šajā ceļojumā uz Nepālu. Lai gan viņa bija sev iestāstījusi, ka nekad nespēs kādu iemīlēt pa īstam, tie bija meli, jo, satikusi Paulu, uzreiz sajutu kaut ko ļoti savādu. Viņu izglāba mīlestība, jo viņa bija ieslīkusi dziļā depresijā un nomāktībā, ko pati nemaz nebija pamanījusi.

5) Grāmatas galveņie varoņi ir brazīliešu puisi Paulu un nīderlandiešu meitene Karla. Paulu ir puisis, kuram interesē garīgums un kaut kas augstāks par viņu pašu. Viņš ir dzīves gudrs cilvēks. Cilvēks, kurš nebaidās no šķēršļiem un vēlas izzinās pasauli. To pierāda tas, ka romāna beigās viņš izvēlas neturpināt ceļu ar meiteni, ko mīl, bet gan upurēt sevi Dieviem un augstākiem spēkiem. Paulu vēlas atrast savu vienīgo Patiesību. Turpretim Karla ir meitene ar savu viedokli, no ārienes ļoti pašpārliecināta, taču iekšēji pagātnes sagrauta un neapmierināta ar savu dzīvi. Tāpēc arī dodas uz Nepālu, lai tur pavadītu laiku vientulībā, izzinot un iemīlot sevi. “Neviens nepielika ne mazākās pūles caursist ledus sienu, aiz kuras slēpās viņas īstā būtība.” (212.lpp.)

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1383632
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация