Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:779891
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.01.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šajā vecumā bērni ir īpaši jūtīgi pret citu cilvēku viedokli un sāk izjust tādu augsta līmeņa sociālo emociju kā kauns. Tieši šajā vecumā izsmiekls ir īpaši nevēlama parādība, nevēlēšanās būt citu cilvēku uzmanības centrā ir bērna inteleģences attīstības izpausme. Tāpēc lai bērnus netraumētu vajadzētu Ziemassvētku pasākumus pirmsskolas iestādēm veikt katrai grupa atsevišķi, vismaz savus priekšnesumus lai bērni rāda tikai savas grupas ietvaros saviem vecākiem, jo īpaši mazo un vidējo vecumu grupas.

Viņa nevar nostāvēt mierīgi
Daudzi pieaugušie bērna nepieciešamību pēc kustībām uztver kā prasību pēc uzmanības un nepaklausību. Lai arī dažkārt šādā veidā bērns patiešām vēlas sev pievērst uzmanību, tomēr vairumā gadījumu viņam vienkārši vajag kustēties. Būt mierīgam, gaidot rindā , sastrēgumā, restorānā vai sliktākajā gadījumā pavadīt 3 h vilcienā ir daudz par daudz divus – 6 gadus veca bērna neironu darbībai.
Piekrītu grāmatas autorei ka vairumā gadījumu bērns vienkārši grib kustēties jo viņam ir daudz enerģija. Tāpēc būtu nepareizi nepārtraukti censties ar vārdiem nomierināt bērnu lai viņš mierīgāk uzvestos, šī enerģija ir jāmēģina novirzīt citā gultnē. Sodīt bērnu ka viņš nevar mierīgi nostāvēt vai sēdēt uz vietas ir nevajadzīgi kā arī kaitīgi bērna psihiskajam līdzsvaram gan smadzeņu darbībai. Laiki ir mainījušiem un tā kā viss notiek pēc jaunajām kompitencēm bērns ir pašā centrā. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация