Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:944203
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.05.2001.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
1. Peru ir daudz jaunieši no 0 līdz 14 gadiem. Varētu būt, ka daudz bērnu ģimenē viņiem ir tradīcija un ģimenes gods. Varētu būt arī, ka valstī ir salīdzinoši maz pieejama informācija par dzimumattiecībām. Varētu arī secināt, ka tautai ir zems dzīves līmenis, kas bieži vien veicina lielu dzimstību. Tas ir raksturīgi mazattīstītām valstīm.
2. 5% no Peru iedzīvotājiem ir vecumā virs 65 gadiem. No tā es secinu, ka tur ir īss dzīves ilgums, domāju, ka viņiem ir izplatītas daudz dažādas slimības un maz attīstīta madicīniskā aprūpe. To es secinu no 1.attēla datiem.
3. Vecumu struktūras tabulā es redzu, ka 60% Peru iedzīvotāji ir darbaspējīgā vecumā. Līdz ar to var secināt, ka valsts normāli attīstās, ka strādājošie iedzīvotāji var uzturēt bērnus, kā arī vecos cilvēkus.
4. Peru etniskais sastāvs nav sevišķi daudzveidīgs, to apdzīvo amerindiāņi, metisi, baltie un pārējie. Peru valsts teritoriju senāk apdzīvoja indiāņi un tādēļ arī redzu, ka valsts iedzīvotāju vairākumu veido amerindiāņi – 45%.
5. Tā kā Ameriku kolonizēja baltie, tad sajaucoties ar vietējām indiāņu ciltīm veidojās otra lielākā Peru iedzīvotāju grupa – metisi – 37 %. To var redzēt 2. attēlā.
6. 15% no Peru iedzīvotājiem ir baltie, jo, domāju, ka tas tādēļ, ka tad, kad baltie kolonizēja Ameriku, daudzi no viņiem pārvācās uz dzīvi ar visām ģimenēm. Tā līdz pat šim laikam šīs ģimenes nav krustojušās ar vietējiem iedzīvotājiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация