Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:251504
 
Оценка:
Опубликованно: 28.05.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Sistēmas plānošana.
Vispārējā sistēma sevī ietver : par ko ir piedāvātais pētījums, kāds ir mērķis,ko mēģina sasniegt, ko no tā var iegūt. Galvenie jautājumi uz kuriem jāsniedz atbildes ir : kas( ko pētījums mēģina noskaidrot,sasniegt, tas norāda uz pētījuma jautājumiem) kā( kā pētījums palīdz atbildēt uz jautājumiem) un kāpēc( kāpēc pētījums ir vajadzīgs un kāpēc tas būtu jāveic). Labs veids ir nolikt jautājumus pirms metodēm. (2.22.lpp.) Pētījumam ir nepieciešams veikt arī sava veida hierarhiju jeb uzbūvi sākot no : pētījuma zona , pētījuma temata, vispārējiem pētījuma jautājumiem, specifiskiem jautājumiem un beidzot ar datu savākšanas jautājumiem. Augstākajam līmenim uzbūvē jābūt kam vispārējam un abstraktam, bet zemākais līmenis ir specifiskākais un konkrētākais. Ieguvums no šīs plānošanas ir tāds, ka tiek izkristalizēts kā savienot šos līmeņus ,jo tas arī ir gana svarīgi ,lai katrs līmenis nepastāvētu pats par sevi , bet lai viss būtu vienots un saistīts. Šāda veida plānošana palīdz vairākos projektos ,tomēr ne visos , kuri var būt arī daudz specifiskāki.(2.23.lpp.)
Pētījuma tēma parasti ir aprakstīta vairāk vārdos kā pētījuma zona. Pirmo gan ir jāizvēlas pētījuma zonu un tad tajā iekļautu pētījuma tēmu , šie 2 uzreiz sašaurina un konkretizē par ko tiks veikts pētījums un būs vieglāk darboties tālāk.(2.24.lpp.)

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1339546
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация