Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:668892
 
Оценка:
Опубликованно: 07.06.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Sociālās vajadzības pēc manām domām jābūt vienam no elementiem fizioloģiskajās vajadzībās. Uzskatu, ka izglītošanās laikā ir pietiekama socializācija, ja tās nebūtu, tad nebūtu arī dažādo viedokļu un uzskatu par kādu noteiktu vielu, piemēram, par bērnu uzvedības īpatnībām. Izglītības procesā ir jābūt pietiekamai viedokļu maiņai. Augstskolā komunikācija ir pietiekami pieejama. Arī atbalsts ir pietiekams, nav bijis tā, ka kāds pasniedzējs nebūtu piekritis palīdzēt kādā jautājumā. Ir ļoti svarīgi, ka kurs ir saliedēts un vienmēr var paļautie viens uz otru.
Saistībā ar pašcieņu, uzskatu, ka katrs students ir sevis cienošs un citus cienošs. Augstskolā jūtos, ka pasniedzēji ciena mani un citus, tāpat kā es cienu viņus.
Manis kā studentes pašīstenošanās augstskolā ir pietiekama, bet uzskatu, ka varētu labāk, piemēram, piedalīties kādos semināros, lekciju kursā, kurš ir saistīts ar manis izvēlēto profesiju. Uzskatu, ka augstskolā man ir lielāka iespēja pilnveidoties tieši sociālajā jomā un saskarsmē ar citiem sev līdzīgi domājošiem.
Uzskatu, ka katrs faktors ietekmē viens otru, bet pilnībā apmierināt katru no šiem faktoriem nav iespējams. Vienmēr dominēs kāds no faktoriem, kurš tiks izvirzīts priekšplānā. Tas atkarīgs no konkrētas situācijas, ko un kad piepildīt vai izpildīt, piemēram, sēžot vienai savā istabā tiks piepildītas tikai niecīgas daļas no fizioloģiskā faktora un drošības faktora, bet pārējais paliks aizmugurē.
Atnākot uz augstskolu vienā ziņā ir piepildītas lielākā daļa šo ietekmējošo faktoru, un tie visi vienlaicīgi ietekmē manu izglītošanās procesu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1230100
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация