Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:649083
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.01.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Iekārtas darbības apturēšanas kārtība (PL 32.10p.):
1)Pirms iekārtas darbības apturēšanas Valsts vides dienesta ģenerāldirektors, viņa vietnieks vai reģionālās vides pārvaldes direktors izdod un nosūta iekārtas operatoram brīdinājumu par iekārtas darbības iespējamo apturēšanu, ja netiks novērsti brīdinājumā minētie pārkāpumi. Brīdinājums nav apstrīdams un pārsūdzams.
2)Brīdinājumā nosaka termiņu no trim dienām līdz trim mēnešiem brīdinājumā minēto pārkāpumu novēršanai. Ja operators mēneša laikā izstrādā un iesniedz Valsts vides dienestam akceptēšanai pasākumu plānu pārkāpumu novēršanai, termiņu pagarina līdz deviņiem mēnešiem, ja vien pārkāpumu nav iespējams novērt ātrāk un piesārņojums nerada būtisku kaitējumu vai risku cilvēku veselībai vai videi.
3)Ja brīdinājumā noteiktajā termiņā pārkāpumi nav novērsti vai nav veikti pasākumu plānā noteiktie pasākumi, tiek pieņemts lēmums par iekārtas darbības apturēšanu.
4)Ja operators darbību uzsāk vai veic bez nepieciešamās A vai B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujas vai arī uzsāk darbību bez SEG atļaujas, lēmumu par iekārtas darbības apturēšanu pieņem, operatoru iepriekš nebrīdinot.
5)Lēmums par iekārtas darbības apturēšanu stājas spēkā un izpildāms nekavējoties.
Lēmuma apstrīdēšanas un pārsūdzēšanas kārtība - lēmumu var apstrīdēt VPVB, kura lēmumu var pārsūdzēt tiesā. Lēmuma pārsūdzēšana neaptur tā darbību. Iekārtas darbības apturēšanu nodrošina iekārtas operators tā, lai tās apturēšana radītu pēc iespējas mazāku kaitējumu videi.
IEKĀRTAS DARBĪBAS ATJAUNOŠANA
Nosacījumi (PL 32.11p.). Operators iesniedz Valsts vides dienestam iesniegumu, kurā norāda, ka lēmumā par iekārtas darbības apturēšanu norādītie pārkāpumi ir novērsti un dotie uzdevumi izpildīti. Iesniegumam pievieno dokumentus, kas apliecina tajā minētos faktus.
Valsts vides dienest piecu darba dienu laikā pārbauda lēmumā par iekārtas darbības apturēšanu norādīto pārkāpumu novēršanu un doto uzdevumu izpildi. Valsts vides dienesta ģenerāldirektors pieņem lēmumu par:
1)iekārtas darbības pilnīgu vai daļēju atjaunošanu;
2)vai atteikumu atjaunot iekārtas darbību.
Lēmumu var apstrīdēt VPVB, kura lēmumu var pārsūdzēt tiesā. Lēmuma pārsūdzēšana neaptur tā izpildi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация