Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:693083
 
Оценка:
Опубликованно: 05.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kādam mērķim kalpo ieroči?
Veidojot pārsprieduma domu zirnekli ieguvu 36 domas ko rakstīt, ieroču tēma un I un II pasaules ir ļoti plaši apspriežama tēma. II pasaules karā ieroču daudzveidība bija ļoti liela, tie kalpoja karadarbības veicināšanai, cilvēku nogalināšanai, svarīgu lietu aizsargāšanai, kontrolēšanai, citu iegribu pildīšanai utt. Pārsprieduma turpinājumā pieskaršos dažām I un II pasaules kara lielākajiem ieroču kalpošanas motīviem.
Ieroči kalpo cilvēku iznīcināšanai, lielisks piemērs šim motīvam ir II pasaules kara laikā iznīcinātie ebreji. Vācija ebrejus uzskatīja par lielu nastu Eiropas sekmīgai attīstībai, tāpēc Vācijā tika uzsākts genocīds pret ebrejiem, kas II pasaules kara laikā, tika pielietots daudzās Eiropas valstīs, piemēram, Latvijā tika iznīcināti 70`000 ebreju, Lietuvā 104`000, Rumānijā 750`000, no Zemes virsas tika “noslaucīti” vairāk nekā 6 miljoni ebreju, kāds tam iemesls? Vai tiešām kāda cilvēku rase var traucēt cilvēces attīstībai? Nedomāju viss… Eiropā katra 15 ģimene sēroja pēc sava radinieka, jo Vācija ebrejus iznīdēja kā blusas, knišļus, ebreji tika nogalināti koncentrācijas nometnēs, gāzes kamerās, tie mira lopu vagonos, tika ieslodzīti geto vai vienkārši tika nošauti uz līdzenas vietas.
Ieroči arī kalpo zinātnes attīstībai, lielisks piemērs atkal ir II pasaules karš, kurā Vācija izmēģināja atombumbu un saprata, ka tas ir lielisks kara ierocis ar kuru var noslaucīt no zemes virsas lielas platības. Atombumbas II pasaules karā tika pielietotas 2 reizes, Hirosimā un Nagasaki, šīs bija vietas II pasaules karā bija vienas no asiņainākajām, jo dažu minušu laikā mira daudz cilvēku un turpmāko 2 nedēļu laikā nomira vēl lielāks cilvēku skaits, kopā tie bija 130 cilvēku, kas cieta no ASV atombumbu uzmetieniem, ASV šos uzmetienus veica, jo Japāna veica apšaudes ASV piekrastē.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация