Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:282615
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.10.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

. Ļoti bieži jauniešus var sajaukt, piemēram, ar skolēniem vai arī citiem pieaugušiem cilvēkiem. Aptauja ir noderīga, tāpēc, ka var iegūt detalizētāku informāciju, tomēr, ļoti iespējams vai gadīties, ka būs tādi cilvēki , kuri dažādu iemeslu dēļ var nesniegt savu atbildi, piemēram, steigā vai arī tādos gadījumos kad dažādu iemeslu dēļ paši nevēlas. Šādā gadījumā autoru uzdevums bija meklēt nākamo respondentu, kurš sniegtu atbildi. Un šādā gadījumā nākamais respondents, kurš veiksmīgi atbildēs uz dažiem īsiem jautājumiem tika veiksmīgi atrasts. Nebija ilgi jāmeklē nākamais respondents, jo cilvēki tajā brīdī bija pietiekami daudz.

Secinājumi
Autors secina, ka jaunieši visvairāk uzturas Bastejkalnā vakara pusē un tieši tādās vietās, kur ir iekārtota kaut kāda infrastruktūra, piemēram, soliņi, strūklakas. Bastejkalns ir ļoti labi labiekārtots un skaists parks un tā kalpo arī kā laba rekreācijas vieta. Tomēr atpūta Bastejkalnā visiem pārsvarā ir īslaicīga. Atpūtu Bastejkalnā nevar salīdzināt ar atpūtu, piemēram, pludmalē. Autors novēroja, ka dažādās parka daļās jaunieši pulcējās dažādi, piemēram, zālājos un uz asfalta citādā intensitātē. Vismazāk jaunieši pulcējās rīta pusē, jo tad viņi nodarbojas ar citām nodarbēm. Pētījums var būt svarīgs, lai konstatētu kādas ir jauniešu aktivitātes un uzvedība. kādas ir Autors jau iepriekš zināja, ka Bastejkalns ir viens no nozīmīgajiem Rīgas parkiem. Pēc pētījuma autors noskaidroja tās vietas, kur visintensīvāk uzturas jaunieši. Jāatzīst, ka pirms pētījuma veikšanas autorsem bija līdzīga nojauta, kas apstiprinājās. Autors noskaidroja, ka ļoti liela jauniešu daļa uzturas Bastejkalnā pašā augstākajā punktā, jo tur ir mazāk citu cilvēku klātbūtne. Autors uzskata, ka, iespējams, brīvdienās pulcēšanās jauniešiem var būt citādāka, jo brīvajās dienās ir cits dzīves ritms. Šī pētījuma norises laikā tika autors uzzināja detalizētu informāciju par Bastejkalnu un objektu novietojumu šajā parkā. Parka soliņus lietoja ne tika jaunieši, bet arī pārējās sociālās grupas.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация