Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:562264
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.04.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šajā nodarbībā uzzināsi par algoritmu un tā pamatstruktūrām. Mācību materiālā tiks izskaidroti vienkāršākie C++ operatori, kas nepieciešami programmu sastādīšanai. Pēc nodarbības materiāla apgūšanas spēsi sastādīt vienkāršas C++ programmas.

2.1. Algoritmi
Algoritms ir precīzs un nepārprotams priekšraksts jeb norādījums izpildītājam veikt kādu darbību virkni, lai sasniegtu norādīto mērķi vai atrisinātu uzdevumu. Algoritmu, kurš pierakstīts datoram "saprotamā" formā, sauc par programmu, bet programmu sastādīšanu par programmēšanu.
Algoritma pierakstam jābūt sadalītam precīzos nošķirtos soļos, kur katrā solī ir paredzēts izpildīt vienu vienkāršu norādījumu. Katru šādu norādījumu sauc par komandu.
Katrs algoritms ir paredzēts kādam noteiktam izpildītājam - cilvēkam vai datoram. Visas komandas, kuras izpildītājs prot veikt, veido izpildītāja komandu sistēmu. Algoritma pierakstam jābūt izteiktam formā, ko saprot izpildītājs. Algoritma izpildītāji var būt cilvēki, kā arī datori, roboti un citas tehniskas ierīces.
Šajā nodarbībā uzzināsi par algoritma pieraksta veidiem, kurus saprot cilvēks, un kurus viegli var pārtulkot datoram saprotamā formā:
a)blokshēma,
b)programma programmēšanas valodā C++.
Nereti programmēšanai paredzētos algoritmus veido ar grafisku elementu palīdzību. Viena no šādām algoritma pieraksta formām ir blokshēmas. Zīmējumā redzami blokshēmās izmantotie grafiskie elementi. Par to nozīmi un lietošanu tiks paskaidrots šīs un turpmāko nodarbību gaitā. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация