Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:647825
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Katrs no mums kādreiz ir saskāries ar emocionāli smagām situācijām, kad mēs jūtam, cik nozīmīgs ir mūsu draugu vai vecāku atbalsts vai padoms. Visbiežāk tad, kad mums ir grūti, mēs meklējam palīdzību un atbalstu tieši pie mums tuvajiem cilvēkiem, tomēr ir situācijas, kurās jālūdz palīdzība speciālistiem. Līdzīgi kā ārsti ir ieguvuši speciālu izglītību, lai palīdzētu mums tikt galā ar dažādām fiziskām saslimšanām, psihologiem ir speciāla izglītība, kas dod iespēju labāk izprast to, kas notiek cilvēka iekšējā pasaulē, un palīdzēt mums risināt emocionālas problēmas, konfliktus ar citiem cilvēkiem, psihi traumējoša pārdzīvojums sekas, meklēt jaunu skatījumu uz dažādām ''vecām'' situācijām un iemācīties jaunus, efektīvākus uzvedības veidus.

Kad cilvēki meklē psiholoģisko palīdzību? Ir pietiekami daudz iemeslu, kapēc cilvēki meklē psihologa palīdzību. Lai gan vārds psihologs sākas ar zilbi ''psih-'' (kas biežāk mums rada asociācijas ar vārdu psihs, nevis dvēsele), nav jābūt ne slimam, ne nenormālam, lai gūtu un saņemtu psiholoģisko palīdzību. Ikviena dzīvē var būt diezgan smagas situācijas, un dažreiz mums pietrūkst dzīves pieredzes vai zināšanu, kā tās risināt. Katra indivīda noteiktā dzīves posmā notiek kādas radikālas personības pārmaiņas. Tie ir krīzes periodi, kas bieži vien saistās ne tikai ar fizioloģiskām, bet arī ar psiholoģiskām pārmaiņām, kuras savukārt var radīt dažādus iekšējus konfliktus.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация