Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:829002
 
Оценка:
Опубликованно: 11.07.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Dotais raksturojums ir veidots, pamatojoties uz sarunām ar bērnu, viņa darbības novērojumiem mācību nodarbību, saskarsmē ar vienaudžiem un pieaugušajiem 2004./2005. mācību gadā. Kopā bijušas apmēram 35 novērojumu stundas un 3 stundas sarunai ar bērnu. Tika pētītas dažādas bērna psiholoģiskās īpatnības: emocionālās un gribas, intelektuālās darbības un uzvedības īpatnības saskarsmē ar pieaugušajiem un vienaudžiem. Notika saruna ar bērna vecākiem – mammu un klases audzinātāju.
Īss atstāstījums sarunai ar vecākiem
Intervijas laikā kontakts ar vecākiem labs un saruna notiek visai atklāti. Otto mamma neslēpj bažas par to, ka puisēns ne labprāt apmeklē skolu un bieži vien viņš no rīta atrod visādas nodarbes un kavē pirmo stundu. Pie tam nav svarīgi, kas tā par stundu. Zēnam nevēlēšanās radās pēc nepilna mēneša, kad viņš sāka apmeklēt skolu. Agrāk zēns pat sapņojis par skolu, bet jau no pirmās dienas viņam neesot bijis kontakts ar klases biedriem. Vienīgais, kas bērnu stimulēja ir tas, ka viņš daudz zināja un varēja pielietot savas zināšanas. Tomēr pirmās klases slodze viņam bija nepietiekama un interesi viņš atguva tikai tad , kad sāka apmeklēt mūzikas skolu. Mamma bija satraukta par sava puisīša spēju adaptēties sabiedrībā. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация