Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:976987
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Regīnas Ezeras meistarības apliecinājums romānā Aka ir valodas lietojums. Gadiem ilgi esmu apbrīnojusi Regīnas bagāto vārdu krājumu un rakstīšanas stilu. Rakstniecei, neapšaubāmi, ir talants atklāt tēlu emocijas un veidot reālistiskus dialogus. Manuprāt, komentāri un iespraudumi dialogu laikā padara tos humānus un palīdz lasītājam labāk iedomāties dažādas situācijas. Darba autorei ir fenomenāla spēja raksturot detaļas, lai precīzi iztēlotu apkārtējo vidi un apstākļus. Regīnas darbā ir ievērojami daudz salīdzinājumi, metaforas un epiteti, kas padara romānu vēl daiļāku un dzīvīgāku.
Jau iepriekš biju lasījusi Regīnas Ezeras daiļdarbus, bet Aka manā lasītāja pieredzē ieņem nebijušu vietu. Šis ir viens no sarežģītākajiem un iespaidīgākajiem literatūras darbiem, ko esmu lasījusi. Romāns ir psiholoģisks un tajā tiek atklāti vairāki Lauras iekšējie konflikti, kas liek domāt gan par sievietes lomu ģimenē, gan par nelaimīgu mīlestību, kas raksturīga arī mūsdienās.
Manuprāt, šim romānam ir būtiska loma latviešu literatūrā ne tikai Regīnas Ezeras radošā valodas lietojuma dēļ, bet arī tādēļ, ka tas ir unikāls un laikmetīgs. Pasaule attīstās, bet cilvēku savstarpējās problēmas, kas atklājās romāna sižetā, ir tādas pašas - mainās tikai to risināšanas veidi.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация