Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:766833
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Spilgts un viegli lasāms darbs. Palmeram piemīt apbrīnojama spēja saskatīt izteiksmīgus smalkumus... (Sunday Telegraph)2
Šādas un līdzīgas atsauksmes ir atrodamas par A.Palmera darbu „Baltijas jūras valstu un tautu vēsture”. Savā referātā es centīšos distancēties no jau citu izteiktiem viedokļiem un „ar vēsu galvu” apskatīt šo grāmatu un autora devumu Baltijas reģionālās vēstures pētniecībā. Referātā es centīšos raksturot grāmatas tēmu, noteikt kādā nozīmē A.Palmers saprot ar jēdzienu Baltijas reģions, t.s., vai tā ir tikai ģeogrāfiska vienība vai politiska, vai kulturāla, bet iespējams viņš ir sakompilējis visas nozīmes. Tāpat centīšos noteikt metodi, kādu autors ir izmantojis runājot par Baltijas vēsturi, kā arī pameklēt iespējamās kļūdas un neprecizitātes, kādas autors ir pieļāvis.
Lai noteiktu cik tad liela ir šī britu autora saprašana par Baltijas reģionu, jāpalūkojas viņa biogrāfijā un bibleogrāfijā. No internetā atrastās informācijas par Alanu Palmeru var teikt, ka viņš ir vairāk nekā trīsdesmit grāmatu autors, to vidū lielākā daļa ir vēsturiskas biogrāfijas, kā arī vēstures rokasgrāmatas2. To tēmas skar gan Lielbritāniju, gan Vāciju, gan Krieviju, kā arī citas Eiropas valstis. Par savu ieguldījumu 1980. gadā viņš tika uzņemts britu Karaliskajā Literatūras biedrībā3.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1111897
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация