Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:915274
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.05.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kristīnes māte (vešeriene)- viņa bija uzstājīga, runājot ar meitu par Edgaru, viņa domāja, ka viņš ir nekrietns cilvēks un meitai atnesīs tikai nelaimi..”Ak, ak, pie tāda cilvēka!””Tikai apsolies ar viņu vairs netīties.” Viņa bija saprotoša un redzēja, ka meitai Edagrs vēl palicis sirdī, taču mēģināja viņu pārliecināt viņu neprecēt, jo viņa gribēja lai viņas meita ir laimīga. “Es jau cita nekā negribu kā vienīgi tavu laimi.”
5. Novelē risinātās problēmas ir aktuālas arī mūsdienās. Arī musdienās ir tādas situācijas, kad cilvēkam rodas grūtības izvēlē starp mīlestību un prātu, un visbiežāk noteicošā tomēr ir mīlestība, jo pirmā izvēlas sirds. Protams, arī problēma ar kaitīgiem ieradumiem ir bieži sastopama mūsdienās, tie pazudina cilvēkus, un vēlme pēc tiem ir daudz stiprāka nekā solījumi citiem no tiem atbrīvoties. Atteikties no tiem nevar palīdzēt apkārtējo ieteikumi, nosodījumi, ja pašam nav liela gribasspēka un vēlmes.
6. Darbs atbilst noveles žanram (psiholoģiskā novele). Tajā jūtama cilvēku cīņa pašiem ar sevi, neizlēmība un vājība. Galvenā tēma novelē ir mīlestība, kura tēliem sniedza gan patīkamas emocijas, gan grūtības.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация