Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:420462
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.01.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Atbilde uz jautājumu“Kādēļ ar neizdevušos dzīvi nevar izdarīt tāpat kā ar neizdevušos cimdu- izārdīt un adīt no jauna?” lugas kontekstā.
“Kādēļ ar neizdevušos dzīvi nevar izdarīt tāpat kā ar neizdevušos cimdu – izārdīt un adīt no jauna…” Krustiņš saka Mikum, un tas nemaz nav jautājums, Krustiņš jau pats apzinās, ka nevar savu dzīvi izārdīt un adīt no jauna. Krustiņš vairs nevar padarīt nebijušus savus parādus, savu uzdzīvi, savus neapdomīgos lēmumus. Dzīvība atšķirībā no diega ir unikāla, cilvēks nevar piedzimt vēlreiz un sākt adīt savu cimdu no jauna. Ja Krustiņš ātrāk būtu apzinājies kā viņš vada savu dzīves pavedienu, viņš vēl varētu izlabot pēdējos lēmumus, viņš iespējams varētu laboties, bet tā jau ir – tu saproti, ka viss ir nepareizi, ka viss ir sajucis un sapostīts tikai tad, kad tas jau ir noticis. Zīmīgi ir tas, ka Krustiņš šo frāzi saka tieši Mikum, Mikum, kurš savu dzīves cimdu ir adījis tik pareizi un kārtīgi. “Labrīt Miku! Tu, laimīgais cilvēks, ” Krustiņš saka Mikam, apzinoties kādas ir viņu dzīves atšķirības, “Piesargies, es negalvoju, ka tu nākošā acumirklī nepiedzīvo, cik labi es pats sevi pazīstu.” …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация