Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:829130
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.02.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Uzņēmējdarbība var radīt kaut ko inovatīvu, uzlabot cilvēku dzīvi, bagātināt tirgu ar jaunām precēm vai pakalpojumiem. Uzņēmējs veido jaunas darba vietas, tādējādi nodrošinot cilvēkiem vēlamo interesanto darbu. Atkarībā no savām ambīcijām vai tirgus prasībām, viņš var jebkurā brīdī mainīt darbības jomu savas ražošanas vai pakalpojumu sniegšanas, pateicoties kam nodarboties ar biznesu nekad nav garlaicīgi.
Ja es būtu pašnodarbināta persona ar savu darbību pazeminātu cenu līmeni, jo uzņēmēja klātbūtne tirgū palielina konkurenci to preču vai pakalpojumu jomā, kurās atrodas uzņēmums. Un tas cilvēku dzīvi padara labāku.
Es vēlos kļūt par uzņēmēju, jo tas rada jaunas darba vietas, tādējādi nodrošinot cilvēku vēlamo interesantu darbu. Atkarībā no savām ambīcijām vai tirgus prasībām, viņš var jebkurā brīdī.
Bet īpaši pievilcīgs šis darbības veids padara tas, ka šeit pastāv zināms risks, pastāvīga iespēja vienā mirkli kļūt par uzvarētāju vai visu zaudēt - un tas padara dzīvi pilnu ar krāsām, interesantu, mudinot iet uz jaunām un augstākām virsotnēm!
Būt uzņēmējam nozīmē būt literātam, ekonomiski saprātīgam, likuma paklausīgam un azartspēļu personai, kas nav vienaldzīga pret cilvēku un valsts interesēm.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация