Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:963175
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.12.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

PR praktiķi pēdējos gados varētu būt pielāgojušies plašsaziņas līdzekļu organizāciju ekonomiskajiem ierobežojumiem. Šī ideja ir pretrunā ar normatīvajām prasībām par žurnālistikas un sabiedrisko attiecību sadarbību.Uz attiecībām balstītā pieeja bieži tiek uzskatīta par vienu no svarīgākajām stratēģijām; lai gan tā ir laikietilpīga un ērta, mūsu dati liecina, ka tā ir arī efektīva.
Pētījuma ierobežojumi norāda uz daudziem atsauces punktiem turpmākajiem pētījumiem. Pirmkārt, līdz šim nav veikti nekādi pētījumi par uztvertajām attiecībām starp žurnālistiem un sabiedrisko attiecību praktiķiem, kā arī par to, kā tiek uztverta to varas pamatu izmantošana un ietekme, kurus izmanto PR praktiķi dažādās valstīs. Pētījumā galvenā uzmanība pievērsta diezgan plašai žurnālistu un sabiedrisko attiecību speciālistu izpratnei, tādējādi ignorējot faktu, ka ir vairāki žurnālistu un sabiedrisko attiecību speciālistu veidi. Rezultāti var atšķirties, piemēram, starp ārštata un pastāvīgi nodarbinātiem žurnālistiem..Tādēļ nākotnes pētījumos varētu pievērsties konkrētām jomām, piemēram, uzņēmējdarbībai, politikai, sportam un ceļošanai, utt. Kā arī varētu mēģināt izskaidrot gan attiecību, gan izmantoto varas pamatu apzināto izmantošanu un ietekmi, ņemot vērā, piemēram, dažādus individuālus un organizatoriskus mainīgos lielumus..

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация