Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:745375
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.07.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kad notiek piekļuve ar sacenšanām, stacija uzsāk pārraidi nekavējoties, tikko pēc tā rodas nepieciešamība. Bet tik vienkāršs risinājums noved pie pārāk liela sadursmju skaita, jeb kolīzijām - situācijām, kad pakotnes no divām vai vairākām stacijām tiek uzliktas viena virs citas. Tādēļ piekļuvei ar sacenšanām tiek pielietota sarežģītākā, bet nodrošinoša rezultātus metode CSMA/CD (Carrier Sense Multiple Access/Collision Detection — daudzuma piekļuve ar nesošā uztveršanu/kolīziju atklāšana).
Šīs metodes būtība ir sekojoša: pirms uzsākt pārraidi, stacija kādu īsu laiku seko videi (CS, Carrier Sence - nesošā signāla uztveršana). Gadījumā, ja vide ir aizņemta, stacija atliek pārraidi, bet atklājot, ka vide ir brīva, uzsāk pārraidīt pakotni. Pie pārraides tiek veikta kontrole, lai pārliecinātos, ka tas, kas tiek pārraidīts atbilst reālam vides stāvoklim. Nesaskaņa apzīmē kolīziju (CD, Collizion Detection - kolīziju atklāšana). Kolīzija var notikt signāla aizkavēšanas kabelī vai aparatūrā dēļ, kad vairākas stacijas vienlaikus vai gandrīz vienlaikus pieņem lēmumu, ka vide ir brīva. Atklājot kolīziju, stacija pakotnes atlikušas daļas vietā uzsāk pārraidīt nejaušo traucējumu (jam) 32-48 bitu garumā tādēļ, lai kolīzija turpinātos pietiekami ilgi un visas pārraidošās stacijas to atklāja.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация