Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:180354
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.10.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Intuīcija nozīmē informācijas apstrādi, izmantojot pieredzi , kas liekas svarīgāka nekā tieši uztvertais. Cilvēki ar attīstītu intuīciju ātri un it kā automātiski prot vienlaicīgi aktualizēt un „kombinēt” pieredzi vispār, galvenos un situatīvos mērķus, zemapziņas procesus . Ja sajūtas dominē, tās nav tikai reaktīva parādība, kas objektam neko nenozīmē, bet drīzāk aktivitāte , kuras laikā objekts tiek uztvers un pārveidots. Tāpat arī intuīcija , atrodoties dominējošā stāvoklī , ir nevis tikai uztvere, bet gan aktīva, radoša parādība, kas no objekta tikpat ņem, cik dod. Domāšana, emocijas un sajūtas ir nosacīti apspiestas, turklāt vislielākā mērā tas attiecas tieši uz sajūtām, tāpēc, ka tās kā sajūtu orgānu apzinātā funkcija visvairāk traucē intuīcijai. Turpinot iepazīties ar Junga teoriju, saprotu, kādēļ izraudzījos aprakstīt tieši sajūtu procesu, kaut augstāk minēju, ka izvēles pamatā ir fakts, ka esmu sieviete izrādās:
” intuitīvais tips bieži izmanto terminu „sajūtas”, jo viņam patiešām arī ir šīs sajūtas, taču viņš nebalstās uz sajūtām, - tās viņam kalpo tikai par atbalstu punktu priekšnojautu veidošanai. Tas notiek viņa zemapziņā. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация