Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:797171
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.04.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Vienmēr ir jāizmanto pieklājīga valoda rakstot e-pastus, kā arī ir jāievēro viss tas pats, kas rakstot vēstuli, tai skaitā uzrunas, nobeigums un paraksts. Kā arī nedrīkst aizmirst par pareizas e-pasta adreses izveidi. saulite@inbox.lv noteikti šajā gadījumā nav laba e-pasta adrese lai sūtītu CV kādai firmai, rakstītu e-pastu kādam no firmas kolēģiem, vai firmas klientiem. Vislabāk ja e-pasts satur vārds.uzvārds@inbox.lv, vārdsuzvārds@inbox.lv, vārds-uzvārds@inbox.lv tas rada profesionālāku iespaidu, kā arī saņemot e-pastu jums nav jāmin kas ir saulīte utt., uzreiz var redzēt kas ir sūtītājs un tādejādi saņēmējs var izvērtēt prioritātes e-pastu lasīšanā.

Interneta etiķete
Jāsāk ar to, ka interneta lietotājiem pašiem ir sava kultūra, kas diezgan daudz atšķiras no parastās kultūras. Lietojot internetu zūd daudzas robežas, ko parastajā sociālajā vidē nevar pārkāpt. Zelta likums lietojot internetu ir vienmēr atcerēties, ka pie kāda cita datora arī sēž tikai cilvēks, un tapāt kā reālajā dzīvē, vienmēr ir jāiedomājas par to kā būtu ja tu būtu viņa vietā. Otrs likums ievēro tādus pašus standartus un uzvedību internetā tāpat kā reālajā dzīvē!
Internets ir sociālā vietne, kurā satiekas daudzi cilvēki no visas pasaules, ir jāiemācās respektēt viņu laiku, kultūras atšķirības un jāatceras, ka kāds pirmo reizi var pieslēgties pie interneta. Kā arī sociālajā vietnē nevajadzētu atstāt personas izskarošus komentārus un galvenokārt vienmēr ir jārespektē cilvēka personiskā telpa un personība.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1314387
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация