Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:246346
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.11.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sēkšanas epizodē jācenšas bērnu nomierināt, jārada komfortabli apstākļi, jāveic terapija atbilstoši sēkšanas iemeslam. Lai izvairītos no sēkšanas, māmiņa nedrīkst smēķēt grūtniecības laikā un barojot ar krūti. Smēķēt bērna klātbūtnē ir aizliegts. Pēc iespējas ilgāka barošana ar krūti pasargās bērnu no vīrusu infekciju riska. Nepieciešams pilnvērtīgs uzturs un fiziskās aktivitātes, lai nostiprinātu imūnsistēmu.
Nekavējoties jāmeklē ārsta palīdzība, ja ir izteiktas elpošanas grūtības; strauja, skaļa, nevienmērīga elpošana; periorāla cianoze; bērns ir sanīcis, apātisks; elpojot smagi cilājas deguna spārni; bērnam elpojot, var redzēt, ka spēcīgi ievelkas ribstarpas; bērns nevar skaļi paraudāt.
Ja bērnu bieži piemeklē sēkšanas epizodes un tās atkārtojas, bērna elpceļi kļūst ļoti jutīgi. Neārstējot zīdaiņa un bērna sēkšanu vai vēlākos gados arī astmu, ar laiku var rasties neatgriezeniskas izmaiņas elpceļos, kas savukārt noved pie plaušu funkcijas un dzīves kvalitātes pasliktināšanās. Šādam cilvēkam pieaugušā vecumā var būt izteiktas grūtības izturēt fizisku slodzi, var būt īsāks mūža garums.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация