Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:835928
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.12.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Nozīmīgākais LKKA veikums ir ieviestās kvalitatīvās izmaiņas kosmētiķa profesijas statusā (ārstniecības persona) un profesionālajā apmācībā (profesionālās vidējās izglītības programma un tālākizglītības programma kosmetoloģijā). LKKA darbības mērķis mūsdienās - izglītot, piedāvāt 21. gadsimtam atbilstošas kompetences, lai skaistuma terapijas speciālists būtu konkurētspējīgs, gatavs pieņemt dažādus izaicinājumus atvērtajā skaistuma darba tirgū Latvijā un ārzemēs.
Skaistumkopšanas nozarē Latvija seko līdzi tendencēm pasaulē. Krasas izmaiņas nav gaidāmas un pārsvarā nenotiek, tomēr modes tendences mainās atkarībā no sezonas un sniegto pakalpojumu un piedāvāto inovatīvo procedūru piedāvājumu klāsts skaistumkopšanas jomā palielinās ik dienu.
Šobrīd nozarē ir iespējams apmierināt ļoti dažādu pieprasījumu, jo meistari apgūst un spēj realizēt dažādas skaistumkopšanas tehnikas. Skaistumkopšanas produkcija pakalpojumu sniegšanas realizācijai pārsvarā tiek importēta, bet Latvijā no kosmētiskajiem līdzekļiem galvenokārt tiek ražota kopjošā kosmētika.
Skaistumkopšanā, līdzīgi kā lauksaimniecībā, arvien lielāks pieprasījums ir pēc eko produktiem un pakalpojumiem, kas nosaka arī to piedāvājumu. Turklāt Skaistumkopšanas attīstību sekmē iespējas iegūt kvalitatīvu izglītību Skaistumkopšanas nozarē Starptautiskajā Kosmetoloģijas koledžā, kura nodibināta 2007.gadā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация