Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:909619
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.04.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1718. gada sezonā viņa izpildīja 139 izrādes, kas bija izcilākais sniegums viņas karjeras laikā. Adriēnas Lekuvrēras dzīve kļuva par pamatu traģiskajai 1849. gada drāmai. Kopumā tika uzņemtas vismaz sešas jaunas filmas.
Adriēna Lekuvrēra bija atšķirīga, taču labi pamanāma. Viņa nebaidījās izcelties un ieviest pārmaiņas gan uz skatuves, gan arī savā izskatā. Viņa mainīja tēlojuma stilu uz skatuves. Viena no pirmajām aktrisēm, kurai patika dabiskāks un reālistiskāks stils. Viņa meklēja stilu, kas balstījās uz ikdienas runu. Viņu cienīja un novērtēja, viņas rakstura dēļ. Jauns, svaigs pasaules skatījums bija unikāla īpašība, kuras dēļ viņa piesaistīja apkārtējo publiku. Liekot iepazīt un sajust vienkāršības skaistumu, radot tiešu saikni starp skatītāju un pašu lomu, viņa attīstīja pat vissmalkāko niansi un ļāva aizmirsties. Aktrises valkāja izsmalcinātas kleitas, lai atspoguļotu jaunākās modes tendences, taču viņas garderobe bija vienkārša. Viņa bija ģērbusies baltā satīna kleitā, kas nebija darināta tik rūpīgi kā ierasts un viņai nepiemita samāksloti žesti. Bija svarīgi ievērot minimālismu ikvienā detaļā, lai saglabātu skatītāju uzticību un tas arī izdevās.

Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация