Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:551907
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.05.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ja spēle notiek skolā, tad ieteicams dalīties tā: atsevišķi I grupa un atsevišķi II grupa t.i. skolēni pēc žurnāla tiek sadalīti divās grupās: skolēni, kas atrodas žurnāla pirmajā pusē, un tie, kas žurnāla saraksta otrajā pusē. Bet , ja spēle notiek ārpusskolas, tad var dalīties tā - komanda ar gaišu matu krāsu īpašniekiem un komanda ar tumšu matu krāsu īpašniekiem. Vai arī tie, kuri dzimuši 1. pusgadā (1. janvāris - 30. jūnijs), un tie, kuri 2. pusgadā (1. jūlijs - 31. decembris).
Katra komanda nostājas savā laukumā iepretī konusiņiem. Spēlētājs ar basketbola bumbu apskrien apkārt katram konusiņam, kā norādīts zīmējumā, turklāt, piesitot ar bumbu pie grīdas norādītajās vietās „x” (uz grīdas nav jāatzīmē vietas „x”). Kad apskriets pēdējais konusiņš, tad jāizpilda divi lieli soļi un bumba jāiemet grozā no tās vietas, kur apstājies spēlētājs. Bumba jāmet grozā tikmēr, kamēr trāpa grozā.
Kad nav izdevies pirmais metiens grozā, tad izpildot pārējos drīkst mainīt spēlētāja atrašanās vietu.
Tad, kad spēlētājs M iemetis bumbu grozā, viņš var turpināt stafeti un dodas uz vingrošanas solu ar basketbola bumbu rokās. Abpus soliem - sola sākumā un beigās, katrs savā pusē stāv divi spēlētāji A un B. Spēlētājs M piespēlē bumbu A; A piespēlē bumbu M; M piespēlē bumbu B; un B piespēlē bumbu M; tad M var spert 2 soļus ar bumbu rokās un tad atkal saspēle, kamēr viss sols nav noiets. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация