Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:579664
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.07.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Jāpiebilst, ka Miera iela iegūstot šādu atzinumu nemitīgi attīstās, organizējot dažādus festivālus, tai skaitā, “Miera ielas vasarsvētkus”. Lai arī tas šķiet neiedomājami, ka Miera iela, kas ir salīdzinoši maza un, kas atrodas tepat salīdzinoši mazajā Rīgā, ir krasi pārspējusi lielākās pilsētas ‘hipsterīgumā’, tai skaitā, Ņujorku, Londonu, Berlīni un Amsterdamu. Tomēr, jāpiebilst, ka katrā no šīm valstīm sabiedrības attieksme ir tā, kas nosaka šīs subkultūras attīstību un plaukšanu.
Cilvēki šos subkultūru pārstāvjus uztver atšķirīgi. Daļa tos atbalsta, daļa ir vienaldzīga, bet ir daļa, kuru attieksme ir visnotaļ nievājoša un, kuri ir noskaņoti tieši pret hipsteriem. Lai arī tas īpaši ir izplatīts Amerikā, arī Latvijā, respektīvi, Rīgā netrūkst šādi negatīvi noskaņotie cilvēki, kuri ir kategoriski pret šāda kultūras slāņa attīstīšanos. Kā iepriekš minēts, šīs subkultūras pārstāvji ir gan sievietes, gan vīrieši, līdz ar to jāpiebilst, ka lielākās pretenzijas ir tieši pret sievietēm, jo šie anti-hipsteri uzskata, ka šīs sievietes ir ne tikai nepieejamas, bet arī iedomīgas. Rodoties šādiem priekštatiem, šīs sievietes tiek uzskatītas par dīvainēm. Diez gan loģisks izskaidrojums, jo lielākoties vīrieši, kuriem nav pa spēkam piesaistīt konkrētas sievietes uzmanību rod jebkādus iemeslus un attaisnojums, tādā veidā mēģinot viņas noniecināt.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация