Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:569788
 
Оценка:
Опубликованно: 16.11.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pabeigtās pašnāvības un pašnāvības mēģinājumi ir viena no sabiedrības veselības galvenajām problēmām gan Latvijā, gan ārzemēs. Latvijā un citās Baltijas valstīs patreiz ir augstākais pašnāvību līmenis pasaulē. Pašnāvību problēma Latvijā norāda, ka medicīnas dienesti saskaras tikai ar vienu sesto daļu no pašnāvību mēģinājumiem. Latvijas pētījuma autoru domas sakrīt ar jaunāko pētījumu secinājumiem pasaulē, ka pacienti pēc pašnāvību mēģinājuma pārstāv visaugstākā riska grupu un tiem ir nepieciešama intensīva aprūpe un psiholoģiska palīdzība arī pēc izrakstīšanās no stacionāra.
Suicīdu jeb pašnāvību var definēt, ka ir apzināta dzīves atņemšana ar tādu darbību palīdzību, kuras veido nepieņemamus apstākļus izdzīvošanai. Pašnāvības liecina par to, ka cilvēku saskarsmē un sadarbībā, sociālajos procesos pastāv cēloņi un apstākļi, kurus šie cilvēki nespēj patstāvīgi un ar vispārpieņemtajiem līdzekļiem atrisināt. Pašnāvības un to mēģinājumi norāda uz to, ka cilvēki nespēj pārdzīvot individuālās problēmas, depresijas un neveiksmes. Pie suicīda var novest jebkāda sociālā parādība.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация