Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:627336
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.04.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Par Bītliem es zinu maz, vienīgi to, ka tie ir bijuši slaveni un daudz ko sasnieguši. Rakstot šo referātu manas domas par viņiem mainījās. Es sapratu ideju – kāds bija tas laiks, kādi bija fani, kāds stils bija viņiem. Par stilu noteikti var teikt – TĀDA vispār nav – visi centās pieturēties pie vienkāršām idejām (gari mati...). Mūsdienās ir redzami arī trakāki gadījumi, bet viennozīmīgi, laiks, kad Bītli valdīja Eiropas čārtos un tas bija redzams viennozīmīgi arī mūzikas veikalos un citās vietās, nevar teikt kad tāds stils ir labāks – tāds sliktāks. Ja attiecina mūsdienu ideju – staigā kā gribi – tad tajā laikā idejas un uzskati – acīmredzot bija ‘diezgan’ līdzīgi. Lasot šo referātu, Jums jāzina, kad Bītlu attīstība un sasniegumi ir apkopoti pa gadiem... Tas tā, lai vienkāršāk saprast – par kuru gadu tas ir domāts. Ceru, ka neesmu sapratis nepareizi tā laika mūziku un modi – stilu – kā tādu... Jau iepriekš atvainojos par slikto bildes izšķirtspēju.
Beatles ir klāt! Publika dažos Liverpūles klubos jau bija iepazinusi grupu, kas saucas Beatles. Lai cik tas nešķistu dīvaini, tobrīd tā ir piecu mūziķu grupa, nevis mūsu uztverē tradicionālais beatles četrinieks. Līdz ar John, Paul un George šo kvintetu veido basģitārists Stuart Sutcliffe un bundzinieks Pete Best, kurš 1960. gadā nomaina īsāku laiku spēlējušo Thomas Moore. Vairākas Liverpūles grupas jau atradušas veiksmīgu naudas pelnīšanas iespēju, spēlējot Hamburgas naktsklubos, kur vietējo grupu konkurence daudz mazāka kā pašu mājās, un l960. gada rudenī pirmajā turnejā uz «kontinentu» dodas arī Beatles.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1178773
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация