Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:916965
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
3.  Ievads    4
4.  Viesu mājas iekārtojums atbilstoši lll kategorijai    5
5.  Viesu mājas organizatoriskā struktūra    8
6.  Viesu mājas organizatoriskās struktūras shēma    10
7.  Viesu mājas šefpavāra amata apraksts    11
8.  Viesu mājas uzņemšanas dienesta darbinieku darba grafiks    12
9.  Informācijas nodošanas plūsma viesu mājā, pamatojoties uz tās organizatorisko struktūru    13
10.  Viesu mājas vēlamā sadarbība ar tūrisma aģentūrām    14
11.  Secinājumi    15
12.  Izmantotā literatūra    16
Фрагмент работы

Latvijas vārds arvien vairāk atskan pasaules mēdijos, radot aizvien lielāku interesi par to. Politiķi, “Eirovīzija” un sportisti ar saviem panākumiem, arvien vairāk ieinteresē un liek runāt par, teritoriāli tik mazo, bijušās padomijas sastāva valsti-Latviju. Arī nesenā referenduma rezultāti un tuvā iestāšanās ES, liek uztvert mūs, kā stabilu, patstāvīgu un ekonomiski attīstošos valsti, kas viennozīmīgi rada cilvēkos ieinteresētību pašiem apskatīt šo zemi. Daudzu pasaulē slavenu firmu pārstāvniecības tiek atvērtas Rīgā un lielākajās Latvijas pilsētās, līdz ar to radot nepieciešamību, vēlmi un interesi ierasties šeit pašiem.
Pēdējos gados Latvijā strauji attīstās tūrisms (īpaši lauku tūrisms), kā ļoti plaša industrijas nozare, pateicoties, kurai tiek radītas aizvien jaunas darba vietas, palielinās iespējas uzņēmējiem, zemnieku saimniecībām un visai valstij kopumā. Tiek atjaunotas ļoti daudz vecās ēkas, kuras savādāk tiktu aizlaistas postā, un celtas jaunas, lai iekārtotu tajās gan viesnīcas, gan viesu mājas, gan moteļus, kas savukārt estētiski uzlabo lauku un mazpilsētu izskatu.
Tūrisms, kā industrijas nozare sastāv no piecām daļām, no kurām divas veido viesmīlības nozari-izmitināšana un ēdināšana, jo visiem ceļotājiem, atrodoties prom no mājām, ir nepieciešams pārnakšņot un paēst. Līdz ar valsts ekonomiskā līmeņa celšanos, paaugstinās arī tajā dzīvojošo cilvēku ienākumu līmenis, dodot viņiem iespēju vairāk naudas veltīt ceļošanai, izklaidēm, atpūtai. Augot ienākumu līmenim un ārzemju tūristu pieplūdumam, paaugstinās arī prasības sniegtajiem pakalpojumiem. Pakalpojumus klasificē kategorijās atkarībā no to sniegšanas līmeņa, un to nosaka Valsts standarts.
Viena no vietām, kurā ir iespējams saņemt gan nakšņošanas, gan ēdināšanas, gan izklaides pakalpojumus ir viesu mājas. Tās ir viesu izmitināšanas un apkalpošanas mītnes, kurās ir vismaz pieci numuri. Pēdējā laikā šīs vietas ir iecienītas dažādu viesību rīkošanai ar iespēju pārnakšņot. Lai gan tikpat ļoti tās ir iecienījuši arī darījumu cilvēki, jo viesu mājās, atšķirībā no viesnīcām, valda daudz mājīgāka un sirsnīgāka atmosfēra. Īpaši, ja tās atrodas lielu apdzīvotu vietu un ekonomisku un industriāli svarīgu uzņēmumu tuvumā.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1132710
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация