Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:131072
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.10.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Manuprāt, grūtniecības pārtraukšana ir ar kriminālu raksturu, jo tā ir dzīvības pārtraukšana. Protams, daudzām sievietēm tas ir ļoti smags dzīves lēmums, bet bieži vien sievietes pēc izdarītā rūgti nožēlo, slīgst depresijā, sevis nicināšanā, jo saprot, ka pārtraukt dzīvību bija neētiski, ārpus visām robežām, jo dzīvības pārtraukšana neatrisina citas dzīves problēmas, kas bieži vien ir tieši iemesls abortam.
Es kā sieviete, bērna māte, esmu par abortu ierobežošanu. Manuprāt, aborta absolūta legalizācija ir nepieļaujama, jo katra sieviete varēs pārtraukt grūtniecību, bieži vien, absurdu iemeslu vadītas. Cilvēkiem nedrīkst dot pilnīgu visatļautību, jo tad cilvēks kļūst muļķis, dara visu maksimāli, neapdomīgi un spontāni. Ja cilvēkam tiek dota visatļautība, bieži vien viņš aizmirst gan par morāli, gan par ētiku, gan par pašsaprotamām lietām, kam likumi nemaz nav nepieciešami.
Latvijā tiesiskais regulējums par abortu ir 2003. gada 28. oktobrī, Rīgā, pieņemtie Ministru kabineta noteikumi Nr. 590 „Grūtniecības pārtraukšanas organizatoriskā kārtība”, kas izdoti saskaņā ar Seksuālās un reproduktīvās veselības likuma 5. panta otro daļu. Noteikumi nosaka kārtību, kādā sievietei tiek nodrošinātas izvēles iespējas labprātīgai grūtniecības pārtraukšanai ārstniecības iestādē, kā arī grūtniecības pārtraukšanai izmantojamo medicīnisko tehnoloģiju un atsāpināšanas veida izvēles iespējas.2

Коментарий автора
Коментарий редакции
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −13,77 €
Комплект работ Nr. 1381004
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация