Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:698958
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi:
Manuprāt, Valda Dombrovska tēls sabiedrībā pēdējo divu gadu laikā ir sašķobījies visvairāk. Lai gan lielākā daļa tautas izrādīja uzticību Dombrovskim un ievēlēja „Vienotību” valdībā ar lielāko balsu pārsvaru. Manuprāt, šobrīd lielākā daļa vēlētāju ir vīlušies tieši Dombrovskī, jo līdz šim viņu uzskatīja par gudru godīgu cilvēku, tad pēc vēlēšanu aģitācijas kampaņām šis uzskats ir nedaudz sašķobījies. Lai gan Dombrovskis cenšas aktīvi komunicēt ar tautu, taču izdarot pārsteidzīgus solījumus un pēc tam to laužot sabiedrība zaudē pēdējo uzticību tā sauktajam tautas „varonim”. Lai gan Dombrovskis pēdējā laikā ir centies nedaudz situāciju uzlabot paziņojot, ka līdz 2014.gadam nav plānoti vairāk nekādi nodokļu paaugstinājumi, taču esmu pārliecināta, ka šim apgalvojuma lielākā daļa vairs netic. Tā par arī Valdis Dombrovskis ar Saeimas spīkeri Solvitu Āboltiņu, kas arī ir „Vienotības” pārstāve atvainojās pensionāriem par 2009.gadā samazinātajām pensijām. Manuprāt, lielākā Dombrovska kļūda bija tieši šie pārsteidzošie un neapdomīgie solījumi, kuri tika izteikti pirms vēlēšanām, bet iegūstot vēlētāju uzticību tika lauzti. Dombrovska kungs nemācās no kļūdām un vēl joprojām turpina bārstīties ar solījumiem, kurus reāli nespēj izpildīt.
Protams, ikviena politiķa vēlēšanas kampaņas sastāv no solījumiem ,taču es domāju, ja Dombrovska kungs vēlas atgūt lielākās sabiedrības uzticību, Viņam vajadzētu ļoti nopietni pieiet pie solījumu teikšanas. Jo šobrīd Latvijas tauta sāk izkustētie no ieilgušā miera un izpaust savu nostāju valstiski svarīgos jautājumos, kuri ietekmē iedzīvotāju dzīves.
Manuprāt, lielākais Dombrovska reputācijas uzplaukums bija 2010.gadā pirms 10. Saeimas vēlēšanām. To pierādīja arī vēlēšanu rezultāti, taču šobrīd Dombrovska reputācija manāmi sāk slīdēt uz leju. Varbūt Ministru prezidents Latvijas labā ir izdarījis visu iespējamo, un viņa laiks pēc sabiedrības domām ir beidzies, un vieta ir jādod nākamajam. Es iesaku Dombrovska kungam vairāk piedomāt pie tā ko saka, jo latvieši patiesībā no jebkura teikuma dzirdēs tikai to sliktāko.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация