Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:876450
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.09.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Īsumā par “VEF” banku
Akciju sabiedrība «VEF banka» (Latvijas Bankas licence Nr.18) ir uzsākusi savu darbību 1992.gada martā. Galvenie bankas akciju turētāji ir fiziskās personās, LR rezidenti.
Savā darbībā a/s «VEF banka» vienmēr orientējās uz kvalitatīvu klientu apkalpošanu, bankas operāciju ātrumu, konsultatīvu palīdzību saviem klientiem visās darbības sfērās, līdzsvarotu pieeju risku novērtēšanā. Banka vērtē savu darbinieku augsto profesionalitātes līmeni un vienmēr stimulē šī līmeņa paaugstināšanu. To atzīst arī bankas klienti un sadarbības partneri, kuri arī šodien turpina aktīvi stradāt ar Banku. Savā tālākajā attīstībā a/s «VEF banka» pieturēsies pie agrāk izvēlētās stratēģijas, pakāpēniski paplašinot piedāvāto pakalpojumu loku, kurš pirmkārt būs orientēts uz bankas klientu vajadzību apmierināšanu.
Savā biznesā, a/s «VEF banka» izmanto mūsdienīgas informāciju tehnoloģijas: SWIFT, Reuters un citas sistēmas un biznesa aplikācijas, kas ir integrētas bankas programmnodrošinājumā. A/s «VEF banka» filiāle un norēķinu grupas ir apvienotas vienotā datorsistēmā, kas savukārt ļauj veikt bankas uzskaites sistēmā klientu kontu grāmatojumus reālajā laika režīmā:
Kredīti juridiskām un fiziskām personām
A/s «VEF banka» piedāvā visu pakalpojumu spektru, kurš ļauj apmierināt jebkura potenciālā kredīta ņemēja vēlmes un vajadzības. Pašlaik, atkarībā no klientu vajadzībām, a/s «VEF banka» piedāvā īstermiņa un ilgtermiņa kredītus. A/s «VEF banka» piedāvā kredītu produktus konkrētiem mērķiem, neeksistējot darbības sfēru ierobežojumiem. Mūsu darbinieki ar patiesu prieku konsultēs Jūs un piedāvās optimālu risinājumu Jūsu biznesam.
Banka piešķir kredītproduktus šādām personām:
• LR reģistrētām juridiskām personām;
• ārvalstīs reģistrētām uzņēmējsabiedrībām.
• LR rezidentiem
• LR nerezidentiem
Banka piedāvā šādus kredītproduktus:...…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация