Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:151541
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.07.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Skolēni: No saldumu un tauku grupas.
Skolotāja: Malači! Uz šīs produktu grupas es uzlikšu sarkanu krustiņu. (Pie veselīga uztura piramīdas saldumu un tauku produktu grupas vietā skolotāja ar līmmasu pielīmē sarkanu krustiņu. Skat. 2.att.) Tagad es jums iedošu produktu attēlus, kad lasīšu stāstu un jūs sadzirdēsiet produkta vai ēdiena nosaukumu, kas ir jums uz galda, jums vajadzēs nākt piestiprināt produktu attiecīgajā produktu grupas vietā uz piramīdas. (Skolotāja izdala produktus skolēniem, katram iedodot vienu lieku produktu uzmanības noturēšanai, lasa stāstu „Anša veselīgā diena”. Skat. 3.pielik. Skolēni piestiprina produktu, ēdienu attēlus pie piramīdas attiecīgajās vietās. Sagaidāmo rezultātu skatīt 2.att.) Ļoti labi! Visi produkti ir pielikti pareizajās vietās veselīga uztura piramīdā. (Skolotāja noņem veselīga uztura piramīdu no tāfeles.) Pastāstiet saviem vārdiem, ko jūs šodien esat iemācījušies?
Skolēni: Ēst veselīgi, veselīga uztura piramīdu, to, ka jāizvēlas dažādi produkti.
Skolotāja: Man patiess prieks, ka esat ieguvuši izpratni par veselīgas uztura piramīdas būtību un, ka ikdienā pratīsiet izvēlēties produktus no dažādām produktu grupām. Mājās pastāstiet arī brāļiem vai māsām, vai citiem radiniekiem par veselīga uztura piramīdu. Mājas darbs ir 3.uzdevums darba lapā. Un darba lapas otrā pusē ir augļu varavīksne, tas nozīmē, ka arī augļus, ko ikdienā ēdam ir jāizvēlas dažādus- dažādās krāsās. Mājās varat izkrāsot augļu varavīksni! Atcerieties, ka veselīgi ēst nozīmē augt lieliem, stipriem un gudriem cilvēkiem. Varat atpūsties! Uzredzēšanos!

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация