Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:527161
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.10.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pašos pirmsākumos datori nebija izveidoti priekš tam, lai tie darbotos kā jebkura tipiski noderīga mašīna, to mērķis bija atvieglot cilvēka grūto darbu. Šajā gadījumā runa iet par ikdienas grūto darbu, kas saistīts ar lielu skaitu datu izskaitļošanu un šķirošanu. Vienkārši tā ir gadījies, ka dažādu sfēru profesionāļi, kuri mīl un labi saprot to ar ko nodarbojas, ir pratuši pielietot skaitļojamo mašīnu universālās spējas un izmantot tās savas lietas labā. Leģendārais Makss Metjūzs no Bell Laboratories sāka nodarboties ar mašīnu skaņas sintēzi jau 60- tajos gados, kad dators aizņēma gandrīz veselu stāvu, un tas nekādā ziņā lielākajai daļai mūziķu neizsauca radošās iedvesmas pieplūdi. Acīmredzot programmas Music 4 izveidotājs diezgan labi saprata, kas viņam vajadzīgs no dzīves un no skaitļojamās mašīnas. Lūk tāda bija vēsture mūsdienu jaunākajai un svarīgākajai tehnoloģijai- datoram. Mūsdienās tas veic lielu darbu, drukāšanu, fotogrāfiju, video apstrādi. Es , personīgi šajā darbā gribu apskatīt vienu no populārākajām programmām- video movie maker.
Lai labāk izprastu šīs programmas piedāvājumus, paskatīju interneta resursus, lai iepazītos ar movie maker darbību kopumā: Windows Movie Maker ir operētājsistēmas Windows Vista līdzeklis, ar kura palīdzību var datorā izveidot mājas kinofilmas un slaidrādes, papildināt tās ar profesionāla izskata nosaukumiem, pārejām, efektiem, mūziku un pat stāstījumu.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация