Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:402036
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.12.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Iepriekšminētie ir tikai daži no piemēriem, ka Youtube autortiesību sistēmai ir vairāki trūkumi, pie kuriem ir jāstrādā. Protams, daudzi vaino pašu Youtube sistēmu, taču problēma slēpjas pasaules uzskatos un likumos, ka viss ir atļauts un tajā pašā laikā viss ir aizliegts, tā teikt, likums likuma galā. Viens no priekšlikumiem būtu, ka Youtube iedziļinātos pašu youtuberu un arī skatītāju problēmās un neapmierinātībā. Ir daudz un dažādas anketas, kuras Youtube piedāvā aizpildīt, bet tās nedod vēlamo rezultātu. Youtube ievieš jaunus uzlabojumus, kuri daudzkārt ievieš vēl vairāk nepatikas skatītājos un pašos satura veidotājos. Var jau būt, ka tik lielā platformā vairs nav iespējams ieviest reformas, kas patiktu visiem Youtube lietotājiem, bet Youtube var mēģināt. Viena no reformām varētu tieši būt autortiesību pārkāpuma likumā, kurā daudzkārt var novērot pretrunas. Būtu kārīigi jāizpēta, kurš ir pārkāpums un kurš nav, būtu jānošķir nejaušības no tīšām darbībām un būtu jāļauj satura veidotājiem aistāvēties un izrunāt pārkāpumu līdz galam, nevis dažkārt tos ignorēt. Daudzi tam noteikti nepiekristu, bet iespējams Youtube vajadzētu atkal būt tādam, kāds tas bija sākuma posmā, kad tajā satura veidotāji nevarēja nopelnīt naudu. Teorētiski, tāpēc arī sākās lielās problēmas un nesaskaņas, gan Youtube un satura veidotāju starpā, gan pat dažkārt pašu youtuberu starpā.
Youtube ir viena no lielākajām platformām pasaulē un tajā katru dienu tiek augšupielādēts liels skaits video, kā arī noskatīts liels skaits video. Šajā platformā, kā jau visās ir daudz problēmu, taču arī daudz priekšrocību, protams, tā nekad nebūs perfekta, bet daudzas lietas, arī autortiesību likums, tajā tomēr būtu jāpārskata un jāuzlabo.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,70 €
Комплект работ Nr. 1389245
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация