Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:264220
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.05.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Interneta mājas lapa, tāpat kā logotips vai reklāmas plakāts, ir daļa no uzņēmuma vizītkartes. Latvijā interneta lietotāju skaits nepārtraukti aug, un mājas lapas kļūst arvien nozīmīgāka uzņēmuma tēla sastāvdaļa. Par arhitekta darbu visskaļāk runā izstrādātie un realizētie projekti, taču arī atrašanās internetā veido daļu no tēla.
Latvijas arhitektu un arhitektu biroju mājas lapas bieži ir novārtā atstātā biroja sejas daļa. Protams, ir izņēmumi, taču to nepietiek, lai radītu prātā paliekošu iespaidu vai interesi par arhitektūras jomu Latvijā. Daudziem arhitektiem un arhitektu birojiem savu mājas lapu nemaz nav, vai arī tās internetā nav atrodamas. To vidū ir daudzi pazīstami biroji, un rodas jautājums — kāpēc?
Mājas lapas iespējams iedalīt divās kategorijās — tās, kurās ir akcentēta informācija, un tās, kurās galvenais ir vizuālais aspekts, jeb dizains. Abi parametri nekad nav pilnīgi nošķirami, un pat tādos gadījumos, kad internetā izvietots vizuāli māksliniecisks projekts, tas nes līdzi noteiktas dabas informāciju. Pieņemsim, ka abi šie parametri (informatīvais un dizains) ir kā divas perpendikulāras asis un jebkura mājas lapa atrodas kaut kur plaknē starp tām. Ideālā gadījumā mājas lapai jāatrodas starp x un y. Tajā pašā laikā mājas lapu veido ne tikai labi uzrakstīti teksti vai oriģināls dizains.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация