Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:460093
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.10.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi:
1. Kopš 2007. gada 1. janvāra Latvijā zvērinātiem revidentiem ir jāievēro Starptautiskās grāmatvežu federācijas pieņemtie standarti. Standartu neievērošana var tikt sodīta ar disciplinārsodu.
2. Ētikas kodekss nosaka piecus pamatprincipus, kas jāievēro zvērinātam revidentam savā darbībā - godprātība, objektivitāte, profesionāla kompetence un pienācīga rīcība, konfidencialitāte un profesionāla rīcība. Latvijas zvērinātu revidentu uzraudzību un kontroli veic Latvijas zvērinātu revidentu asociācija. 2011. gadā ir piemēroti 13 disciplinārsodi, no kuriem visvairāk bija par profesionālas rīcības un pienācīgas rūpības pamatprasību pārkāpšanu.
3. Apdraudējumi ir klasificēti piecos veidos - saistībā ar personīgajām interesēm, pašizvērtēšanas apstākļiem, saistībā ar aizsardzību, familiaritāti un ietekmēšanu. Lai novērstu vai mazinātu šos apdraudējumus ir jāveic drošības pasākumi. Tos visvieglāk klasificēt ir pēc tā, kurš veic konkrētus drošības pasākumus - vadība vai personāls vai arī citas darba grupas.
4. Ētikas kodekss sniedz pamatnostādnes, kā būtu jārīkojas dažādās situācijās, kad ir apdraudēti pamatprincipi. Kopš 2007. gada šīs pamatnostādnes ir jāievēro zvērinātu revidentu profesionālajā darbībā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация