Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:699142
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.09.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

11. Nobeiguma noteikumi
11.1. Šī Līguma izmaiņas, grozījumi vai papildinājumi var tikt izdarīti tikai Mājas pārvaldniekam un Kopīpašniekiem vienojoties, un šī vienošanās tiks noslēgta rakstveidā.
11.2. Šī Līguma termiņi un noteikumi ir saistoši mājas pārvaldnieka un Kopīpašnieka tiesību un saistību pārņēmējiem viņu maiņas gadījumā.
11.3. Visa iepriekšējā sarakste, dokumenti un pārrunas starp Pusēm jautājumos, kas nav atrunāti šajā Līgumā, zaudē spēku.
11.4. Strīdus šā līguma sakarā Puses izskata savstarpējās sarunās, bet, ja Puses nevar savstarpēji vienoties, LR tiesā vispārējā kārtībā.
11.5. Ja kāds no šā līguma noteikumiem, atbilstoši spēkā esošajiem tiesību aktiem ir pilnībā vai daļēji spēkā neesošs, pretlikumīgs vai neizpildāms, tas nekādā veidā neietekmē vai neatceļ atlikušo šā līguma noteikumu spēkā esamību, likumību un īstenojamību, un pēc Apsaimniekotāja prasības, šādus spēkā neesošus, pretlikumīgus vai neīstenojamus noteikumus jāaizstāj ar citu noteikumu atbilstoši šā līguma mērķiem un noteikumiem.
11.6. Līgums ir spēkā no Īpašumu tiesību reģistrācijas Zemesgrāmatā un tiek noslēgts uz laiku līdz 2015.gada 1.jūlijam, ar tiesībām to automātiski pagarināt uz katru nākamo gadu, ja vien tas nav pārtraukts saskaņā ar 11.7.punktu.
11.7. Kopīpašniekiem jebkurā laikā un jebkura iemesla dēļ ir tiesības Līgumu uzteikt ar dzīvokļu īpašnieku kopsapulces lēmumu, kas pieņemts vismaz ar 51% (piecdesmit viens procents) balsu vairākumu, 2 (divus) mēnešu iepriekš par to rakstiski brīdinot Mājas pārvaldnieku.
11.8. Mājas pārvaldniekam ir tiesības uzteikt šo Līgumu jebkurā laikā un dēļ jebkāda iemesla, 2 mēnešus iepriekš par to brīdinot Kopīpašniekus. Lai brīdinātu kopīpašniekus, Mājas pārvaldnieks sasauc kopsapulci un paziņo par lēmumu pārtraukt līgumu. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация