Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:235078
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.11.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

9.11. Galvas aizsardzībai lietot aizsargķiveri, kas izgatavota saskaņā ar LVS EN 397.
9.12. Kā kolektīvais aizsardzības līdzeklis tiks izmantota laistīšana ar ūdeni.
9.13. Nodarbinātajam konkrēto darbu aizliegts veikt, ja darba devējs nenodrošina strādājošo ar aizsardzības līdzekļiem vai nodarbinātais pats neievēro noteiktos darba aizsardzības pasākumus.
10. Vides un cilvēku (to nodarbināto, kuri neveic darbu ar azbestu, kā arī tuvākās apkārtnes iedzīvotāju) aizsardzības pasākumu apraksts:
10.1. Būvobjektā, kur tiks veikti azbestu saturošu jumta seguma materiāla lokšņu demontāžas darbi, uz būvobjektā norobežojuma izvietotas drošības zīmes (skatīt Azbestu saturošu jumta seguma materiāla lokšņu demontāžas darba plāna punktu 7.6.). Apkārt azbesta saturošo materiālu demontāžas vieta jānorobežo ar konstrukciju, kura atdala kopējo būvniecības darbu veikšanas zonu no azbestu saturošu materiālu demontāžas darbu veikšanas vietas.
10.2. Lai nodrošinātu apkārtējās vides nepiesārņošanu ar azbestu saturošu jumta seguma materiāla lokšņu atkritumiem, visai demontētie jumta seguma materiāli jānovieto uz sintētiska materiāla paklāja, kuri tālāk jāpārkrauj slēgtos sintētiska materiāla maisos.
10.3. Ja azbestu saturoši materiāli darba dienas beigās netiek pārkrauti slēgtos sintētiska materiāla maisos un izvesti no objekta, tad azbestu saturošu jumta seguma materiāla lokšņu pagaidu uzglabāšanas vietā tā ir droši jānosedz, lai nepieļautu azbesta šķiedru izplatību apkārtējā vidē.
11. Azbestu saturošu jumta seguma materiāla lokšņu demontāžas darba plāns izstrādāts saskaņā ar 12.10.2004. MK not. Nr. 852 „Darba aizsardzības prasības darbā ar azbestu” 26 un 39 punktu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация