Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
14,20 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:638667
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.12.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ievads    3
2.  Ģenerālplāns    3
3.  Sagatavošanas darbi    4
4.  Zemes darbi    5
5.  Drošības tehnika zemes darbos    6
6.  Pamatu betonēšana    6
7.  Montāžas darbi    8
8.  Montāžas darbu kvalitātes kontrole    9
9.  Mūrniecības darbi    10
10.  Grīda    11
11.  Starpsienu izbūve    12
12.  Apdares darbi    12
13.  Kvalitātes kontrole apdares darbus    13
14.  Logu montāža    14
15.  Durvju uzstādīšana    14
16.  Piekarto griestu montāžā    15
17.  Inženierkomunikāciju darbi    16
18.  Ugunsdrošības risinājumi    17
19.  Teritorijas labiekārtošana    18
20.  Izmantotā literatūra    19
Фрагмент работы

17. INŽENIERKOMUNIKĀCIJU DARBI
Ūdensvada caurules novieto taisni, paralēli un perpendikulāri sienām, pie tam tā, lai kopējais garums būtu pēc iespējams mazs, bet lai vads būtu ērti iebūvē¬jams, apskatāms un remontējams. Tāpēc ūdensapgade tiek ierikota gar divam ārejam sienam. Iztukšošanai, kā arī lai neuzkrātos gaiss, caurules novieto ar nelielu kāpumu (0,002 - 0,005) uz patērēšanas vietām. Tīkla zemākās vietās jāparedz iztukšoša¬nas iespēja. Cauruļvadus novieto gar sienām, stabiem. Stāvvadus un pievadus iebūvē sienās. Caurules piestiprina pie mūra konstrukcijām ar izjaucamām apskāvām. Iepretītm izjausamiem cauruļvadu savienojumiem sienā ir jāierīko lūkas. Pēc ūdensāpgades uzstadīšanas piegada tualetes podus un izlietnes
Kanalizācija sastāv no notekūdeņu uztvērējiem un iekšējās kanalizācijas tīkla, pa kuru notekūdeni aizvada uz kvartāla kanalizācijas tīklu. Katrai kanalizāciju ierīcei, kuru pievieno iekšējam saimniecības tiklam, jāierīko hidraulisks noslēgs (sifons). Vēdināšanas stāvvadu tiek izvadīts virs jumta. Stāvvadu izlaiž 0,7 m virs jumta. Tīrīšanai iekšējās kanālizācijas tīklā iebūvē revīzijas un tīrīšanas lūkas.
Pirms elektrotehnisko darbu uzsākšanas tiek sarēķināta nepieciešamā elektrojauda un noteikts vadu šķērsgriezums. Ar elektroinspekciju tiek saskaņota elektrosadales skapja atrašanās vieta. Ēkai kabeli pievada pa pazemi zem hidroizolācijas un grunts atpakaļ bēršanas. Kabelis caur pamatu sienu tiek izlaists speciāli atstātās komunikāciju spraugās, kuras vēlāk aiztaisa. Elektrotehniskie darbi tiek veikti paralēli citiem darbiem.

18. UGUNSDROŠĪBAS RISINĀJUMI
Ēkai paredzēta viena evakuācijas izeja un katrā stāvā gaitenī ir izvietots evakuācijas plāns. Blakus plānam jāizvieto pārvietojamie ugunsdzēšamie aparāti. Katrā telpā jāuzstāda ugunsdzēsības signalizācija un dūmu detektori.
Ugunsdrošības prasības ēkā tiek nodrošinātas atbilstoši LBN 201-07 „Ugunsdrošības normas”. Visi darbinieki ir iepazīstināti un instruēti atbilstoši šiem noteikumiem un ir norīkota viena atbildīgā persona par ugunsdrošību ēkā un noteikumu ievērošanu būvobjektā. Teritorijā ir izvietoti nepieciešamie ugunsdzēšanas līdzekļi un vietas, kur tie ir novietoti, ir nomarķētas ar labi saskatāmām, atbilstošām informācijas zīmēm.
Administrācijas ēkai ir uzstādīts zibens novedējs ar kontūru un zemējumu, kas ir ierakts blakus ēkai vismaz 700 mm dziļumā. Tas nodrošinās ēkas aizsardzību no iespējamiem zibens spērieniem negaisa laikā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация