Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:702001
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.06.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1.Instrukcija izstrādāta darbību reglamentēšanai amatu apmācībā un darbībai ar amatu mācības kabinetā (turpmāk tekstā – “darbnīca”) esošiem mācību materiāliem, inventāru, iekārtām un instrumentiem.
2.Darbnīca tiek lietota teorētiskās un praktiskās apmācības veikšanai amatu mācībā Rīgas 25.vidusskolas (turpmāk tekstā – “skola”) skolēniem mācību programmu tematikas ietvaros, kā arī pulciņu un fakultatīvo nodarbību apmeklētājiem, saskaņojot to ar skolas direktori.
3.Skola veic darba aizsardzības pasākumus un darba vides uzraudzību saskaņā ar “Darba aizsardzības likumu”, Darba likumu un citiem LR spēkā esošiem likumdošanas aktiem, kas attiecināmi uz minēto darbības jomu.
4.Par darba aizsardzību SWkolā ir atbildīga skolas direktore vai ar viņas rīkojumu iecelta persona, kas apmācīta atbilstoši spēkā esošām prasībām darba aizsardzības specialistiem.
5.Ne retāk kā reizi pusgadā tiek organizēta darba aizsardzības apmācība, to dokumentējot.
6.Visi izglītojamie, uzsākot darbību darbnīcā, tiek iepazīstināti ar šo ievadinstrukciju, konkrētu darbu izpildes instrukcijām.
7.Visām personām ir pienākums zināt darba drošības, elektrodrošības un ugunsdrošības instrukcijas, kas tieši attiecināmas uz viņu darbību un pildīt tās un nepieciešamības gadījumā pastāvīgi atjaunot zināšanas, izskatot darbnīcā redzamā vietās izvietotās instrukcijas. Katram ir pienākums zināt ugunsdzēšano aparātu atrašanās vietas, prast tos lietot un izmantot, kad tas nepieciešams. Par jebkuriem neskaidriem jautājumiem vai problēmām konsultēties ar skolas vadību vai tās pilnvarotu personu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация