Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:908307
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.08.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Novērojumi
No visiem četriem izvēlētajiem tīrīšanas un kopšanas līdzekļiem vislabāk koka virsmu tīrīja un pulēja pulieris gaišu mēbeļu kopšanai ar antistatisku efektu un pulieris tumšu mēbeļu kopšanai ar antistatisku efektu, jo šo līdzekļu konsistence ir eļļaina, kas virsmu padara diezgan gludu un spīdīgu. Par vidēji labu tīrīšanas un kopšanas līdzekli darba autore uzskata „Miraglo” - dabisks mēbeļu pulēšanas līdzeklis ar vasku, jo tas bija nedaudz par šķidru, kā arī iedarbības laiks tam bija - uzreiz pēc uzsmidzināšanas uz virsmas. Kā vissliktāko tīrīšanas un kopšanas līdzekli darba autore uzskata „Zoluška” Poļiroļ - līdzeklis mēbeļu tīrīšanai, kas pēc uzklāšanas uz virsmas bija nedaudz lipīgs.

Secinājumi
1. Darba autore koka virsmu tīrīšanai un kopšanai iesaka izmantot līdzekļus - pulieris gaišu mēbeļu kopšanai ar antistatisku efektu, pulieris tumšu mēbeļu kopšanai ar antistatisku efektu.
2. Visefektīvākie tīrīšanas un kopšanas līdzekļi koka virsmām ir pulieris gaišu mēbeļu kopšanai ar antistatisku efektu un pulieris tumšu mēbeļu kopšanai ar antistatisku efektu, jo šo līdzekļu konsistence ir eļļaina, kas virsmu padara gludu un spīdīgu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация