Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:450012
 
Оценка:
Опубликованно: 31.05.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

„Ceļojums pa meža takām”
Skolotāja kopā ar bērniem sēž aplītī un stāsta izdomātu pasaku, par ceļojumu mežā, kur stāsta, kādus kokus satiek ceļā un kādas ir to lapas, apļa vidiņā salikti dažādi lapu attēli, bērniem tiek dots uzdevums uzmanīgi klausīties, jo, kā skolotāja stāsta par lapām, tā bērniem jāparāda īstās lapas. (papildus var arī būt pašu koku attēli)
Vecākais vecums. Nostiprina prasmi ieklausīties, saklausīt un atpazīt, par ko stāsta skolotāja, veicina domāšanas procesu attīstību, nostiprina zināšanas par koku un to lapu dažādību.
Bērni! Pastāstiet par savu interesantāko pasaku! Nu, redz, arī man ir sava mīļākā pasaka, tā ir ļoti īpaša, tāpēc to Jums gribu pastāstīt, bet, Jums būs ļoti cītīgi jāklausās, jo pasaka ir ar īpašu uzdevumu, kā jūs dzirdēsiet, ka stāstu par kādu koku, jums būs jāsaklausa un jāpaceļ šī koka lapiņu attēli un jāparāda! Uzdevumu sapratāt? Nu, tad klausieties pasaku „Ceļojums pa meža takām”

„Paslēpes”
Apļa vidiņā lapu attēlu kaudzīte, kur ir daudz dažādu lapu, lielāku, mazāku, gan koku, gan krūmu, arī dažādās krāsās. Skolotāja nosauc koku un katram bērnam jāatrod viena šī koka lapa. Bet uzdevums domāts tad, kad bērni jau zinās katru koku, kādas kuram lapas. Vecākais vecums. Nostiprina zināšanas par lapu daudzveidību, veicina prasmi tās atpazīt pat, ja ir mazas, zaļas, dzeltenas u.t.t.
Bērni! Šodien spēlēsim paslēpes, bet ne jau parastas paslēpes. Mēs palīdzēsim kokiem sameklēt viņu lapas, kuras paslēpušās šajā kaudzītē, kad nosaukšu koku, kurš meklē savas lapas, Jums tās jāatrod šajā kaudzītē! Uzdevumu sapratāt?

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация