Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:422176
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.02.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Muskuli nodarbinot ar 10 kg slodzi, varēja secināt, ka tas ir vidējas intensitātes darbs, jo muskuļa sasprngums stipri paaugstinājās, taču pēc iegūtā grafiskā attēla novēro, ka kontrakcijas bijušas nedaudz haotiskākas, taču vēlprojām samērā vienmērīgas, kur to saspringums un standartnovirze bija: 5,74 saspringums un 0,38 SD(Bez žņauga) ,7,44 saspringums un 0,71 SD(40mm/Hg) un 5.97 saspringums un 0,5 SD(160mm/Hg).
Vislielākais muskuļa spēks tika atīstīts ar 15 kg slodzi, iegūtajos datos atpoguļojas tas, ka muskulis veicis augstas intensitātes darbu. Muskuļa saspringums bija visaugstākais un standartnovirze bija vislielākā: 7,95 saspringums un 0,76 SD(Bez žņauga) ,10,54 saspringums un 0,96 SD(40mm/Hg) un 9,62 saspringums un 1,2 SD(160mm/Hg).

SECINĀJUMI
1. Muskuļa darbu apgrūtina traucēta venozā atplūde, kuras rezultātā savairojas toksiskie metaboliti, iesaistot aizvien vairāk MV.
2. Muskuļa darbu apgrūtina traucēta arteriālā pieplūde, kuras rezultātā muskuļi nesaņem skābekli, liekot tam pārslēgties uz citu metaboliska veidu.
3. Palielināts slodzes svars veicina salīdzinoši lielāku MV aktivāciju, un kontrakciju summēšanās notiek daudz intensīvāk.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация