Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:987953
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.12.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Informācijas vēstule


Cienījamais darbiniek!

Es, Ilze Bērziņa, Rīgas Stradiņa universitātes studente, veicu pētījumu „Fiziskās aktivitātes zemnieku saimniecībās strādājošiem darbiniekiem” un vēlos noskaidrot Jūsu fizisko aktivitāšu biežumu un intensitāti.
Pētījumi liecina, ka mērena fiziskā aktivitāte nostiprina sirds un asinsvadu sistēmu. Ir pierādīts, ka fiziskās aktivitātes uzlabo dzīves kvalitāti, nostiprina veselību, sekmē fizisko izturību, nodrošina slimību profilaksi un pagarina cilvēka aktīvo mūžu pie nosacījuma, ka fiziskā slodze ir optimāla (ja fiziskā slodze ir par mazu- nav vajadzīgā efekta, ja tā pārmērīga, var būt cēlonis pārslodzei saslimšanai).
Ar šo pētījumu vēlos noskaidrot tieši Jūsu fizisko aktivitāšu daudzumu un intensitāti ikdienā, tāpēc aicinu piedalīties manā pētījumā, aizpildot aptaujas anketu. Jūsu pienākumos ietilpst atbildēt uz 20 jautājumiem un sniegt patiesu informāciju. Tas aizņems ne vairāk kā 15 minūtes. Anketā vārds nav jānorāda. Iegūtie dati tiks apkopoti un izmantoti tikai šajā pētījumā. Jums ir tiesības atteikties no dalības pētījumā jebkurā brīdī un tas nekādā veidā neiespaidos turpmāko sadarbību. Piedalīšanās pētījumā ir brīvprātīga un bezmaksas. Par anketēšanas laiku un vietu vienosimies Jūsu darba vietā. Neskaidrību gadījumā griezties pie Ilzes Bērziņas (kontakta tālrunis: +371 000000000).

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация