Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:333964
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.02.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы


Dzīvokļa Rīgā, ________ gatvē _ dz.__ īpašniece __________________, personas kods: ____________, turpmāk tekstā - Izīrētājs, no vienas puses un ___________________, personas kods: ____________, turpmāk tekstā - Īrnieks, no otras puses noslēdz līgumu par sekojošo:

1. Līguma priekšmets.

1.1. Izīrētājs nodod, bet Īrnieks pieņem uz laiku lietošanā dzīvokli, kurš atrodas Rīgā, ________ gatvē _ dz.__, kas tiks izmantots apdzīvošanai. Dzīvoklis sastāv no 1 (vienas) istabas, vannas istabas - tualetes, gaiteņa, virtuves, turpmāk tekstā – Telpas.

1.2. Telpas Izīrētājs nodod Īrniekam kopā ar virtuves mēbelēm, siltuma, santehnikas, ūdens, kanalizācijas, elektroiekārtām un tīkliem, kas tiek uzskatītas par Telpu neatņemamām sastāvdaļām.

2. Īres maksa un citi maksājumi.

2.1. Īres maksa mēnesī sastāda 100 LVL (Viens simts latu). Īres maksu Īrnieks maksā skaidrā naudā. Izīrētājs par naudas saņemšanu izsniedz Īrniekam apliecinājumu.

2.2. Īres maksā ir iekļauti maksājumi par elektrības, gāzes un ūdens patēriņu, kura lielums nolasāms no Telpās uzstādītajiem skaitītājiem, komunālie pakalpojumi (apkure, kanalizācija, atkritumu savākšana, koplietošanas telpu apgaismojums) Šos maksājumus veic Izīrētājs.

2.3. Īres maksa par pirmo īres mēnesi tiek veikta pie reālās Telpu nodošanas Īrniekam – 2000.gada 18.decembrī. Tālāk maksājumi tiek veikti par katru nākošo īres mēnesi avansā līdz tekošā mēneša 18-jam datumam.

2.4. Telpu īres maksas nesamaksāšanas gadījumā līdz šajā līgumā norādītajam termiņam papildus maksājama summa 0,5 % (pusprocents) apmērā par katru nokavēto dienu no nenomaksātās summas, sākot ar piekto kavējuma dienu.

3. Izīrētāja tiesības un pienākumi.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1212784
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация