Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:585350
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.12.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

3. Bērnu uzturlīdzekļi
3.1. Atbildētājs apņemas maksāt Prasītājai līdzekļus LVL _____ (_______________ lati) mēnesī kopā abu Bērnu uzturam, bet ne mazāk kā Ministru kabineta noteiktajā minimālajā apmērā no 2011. gada ____. __________ līdz Bērni sasniegs 18 gadu vecumu, turpmāk tekstā - Uzturlīdzekļi.
3.2. Puses vienojas, ka Uzturlīdzekļi tiek ieskaitīti Prasītājas kontā _____________, konta Nr. _____________________________. Uzturlīdzekļu maksājumi ir jāveic līdz katra kārtējā mēneša 15. datumam, pirmais Uzturlīdzekļu maksājums ir jāveic līdz 2011. gada ____. _____________ par 2011. gada _____________ mēnesi.
3.3. Ja Atbildētājs pilnīgi vai daļēji neveic Uzturlīdzekļu samaksu Izlīguma 3.2. noteiktajā termiņā, Atbildējam ir pienākums par katru nokavēto dienu maksāt līgumsodu 0,5% apmērā no nesamaksātās Uzturlīdzekļu summas. Līgumsoda samaksa neatbrīvo no pamatsaistības izpildes.

4. Citi noteikumi
4.1. Puses ar šo apliecina, ka Civilprocesa likuma 164.panta, 223.-228.pantu noteikumi, kā arī izlīguma apstiprināšanas procesuālās sekas Pusēm ir zināmas un saprotamas.
4.2. Prasītāja apņemas nekavējoties (bet ne vēlāk kā 5 dienas pirms) informēt Atbildētāju par Bērnu dzīvesvietas maiņu. Puses apņemas nekavējoties informēt viena otru par kontakttālruņa maiņu.
4.3. Izlīgums sastādīts uz divām lapām trīs identiskos eksemplāros latviešu valodā pa vienam katrai no Pusēm un viens eksemplārs iesniegšanai __________ tiesā.
4.4. Izlīgums stājas spēkā, kad tas ir Pušu parakstīts, bet tā procesuālās sekas iestājas pēc tam, kad ____________ tiesa to ir apstiprinājusi.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1318266
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация