Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:434595
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.03.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Ar Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesas 2010. gada lēmumu (lietas nr. _____) ir ierosināta SIA __________ maksātnespējas lieta.
Ar Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesas 2010. gada _______ lēmumu ________ ir iecelta par _______ administratori.

Saskaņā ar Maksātnespējas likuma 60.panta pirmās daļas 1.punktu (redakcijā, kas bija spēkā līdz 2010. gada 1.novembrim – turpmāk Maksātnespējas likums) par parādnieka SIA________, pārstāvi tika noteikta valdes loceklis __________ dzīvojošs ________.

Pēc maksātnespējas lietas ierosināšanas, līdz maksātnespējas lietas izskatīšanai SIA _________, administrators 2010.gada 15.novembrī, saskaņā ar Maksātnespējas likumu un Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesas lēmumu, ar ierakstītu vēstuli nosūtīja parādnieka pārstāvim pieprasījumu par dokumentu sagatavošanu un iesniegšanu. Līdz pat MSIA ________ maksātnespējas procesa pasludināšanai, Jevgēnija Smals pieprasītos dokumentus neiesniedza.

2010. gada 1.decembrī tika pasludināts MSIA _________ maksātnespējas process. Administrators 2010. gada 20.decembrī nosūtīja ________ rīkojumu par dokumentu un mantas nodošanu. 2011. gada 22. janvārī ierakstītā vēstule tika nosūtīta atpakaļ administratoram, ar pastnieka norādi, ka beidzies sūtījums glabāšanas laiks un vēstule no pasta iestādes nav izņemta, līdz ar to pieprasītie dokumenti līdz maksātnespējas pasludināšanai netika iesniegti.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1313012
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация