Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:180658
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.02.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

L.T.D.’’Sjuzen Style’’, reģ.nr. 000005412357, reģistrēta ASV, 750 Third Ave New York US-10017, tās valdes priekšsēdētājas Sjūzenas Danovicas (Suzen Danovica) personā, kurš darbojas saskaņā ar statūtiem, turpmāk tekstā saukta – Pārdevējs, no vienas puses, un
SIA „Baiba & K” reģ. nr. 40005555555, reģistrēta Latvijā, Rīga, Vaļņu iela 6, LV 1010, tās valdes locekles Baibas Rozes personā, kurš darbojas saskaņā ar sabiedrības statūtiem, turpmāk tekstā saukta – Pircējs, no otras puses, abas kopā un katra atsevišķi sauktas – Līdzēji, noslēdz sekojoša satura Pirkšanas – pārdošanas līgumu, turpmāk tekstā saukts – Līgums:

1. LĪGUMA PRIEKŠMETS

1.1. Pārdevējs pārdod Pircējam Ņujorkas vadošo dizaineru modelētas top modes apģērba preces, turpmāk tekstā sauktas- Preces saskaņā ar Līdzēju ikmēneša saskaņotiem pasūtījumiem, un Pircējs pieņem un samaksā par Precēm.

1.2. Pārdevējs nosaka maksimālo pieļaujamo piegādāto un neapmaksāto Preču kredīta summas limitu mēnesī Pircējam, kas ir 110 000 USD (simts desmit tūkstoši dolāri) apmērā, jeb turpmāk tekstā saukts – kredīta limits. Gadījumā, ja kredīta limits tiek pārsniegts vai Pircējs kavē rēķinu samaksu, Pārdevējs ir tiesīgs neizsniegt Pircējam Preces līdz brīdim, kad Pircējam izsniegto Preču vērtības summa iekļaujas noteiktajā kredīta limitā un pieļaujamais kredīta limits tiek atjaunots, un Pircējs ir samaksājis rēķinus, kuriem ir nokavēti samaksas termiņi.

1.3. Ja Pārdevējs pēc Pircēja pieprasījuma, ievērojot pārējos šī Līguma noteikumus, nevar nodrošināt 1.2. punktā norādīto kredīta limitu Pircēja piegādēm, Pārdevējs maksā Pircējam līgumsodu 0,1 % apmērā no neizmantotā kredīta limita par katru kavējuma dienu, kad tas nespēj resursu trūkuma dēļ nodrošināt Preču piegādi.

1.4. Gadījumā, ja atkārtoti tiek sasniegta Pircējam piegādāto Preču kredīta limita maksimālā robeža, tad Pārdevējs var palielināt Pircējam piešķirto kredīta limitu, ja Pircējs par to neiebilst. Par kredīta limita palielināšanu Līdzēji vienojas rakstveidā vai arī Pārdevējs Pircējam nosūta rakstveida paziņojumu par kredīta limita palielināšanu.

1.5. Par preču daudzumu, sortimentu Līdzēji vienojas pirms katras Preču partijas saņemšanas, pamatojoties uz Pircēja rakstveidā izteiktā un Pārdevēja saņemtā pasūtījuma.





Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация